• Kemaskini Terakhir : Selasa 05 Jun 2018.
Pilihan Tema: HSASDefault HSASOrange HSASGreen HSASLilac

HPIA1

KPI adalah salah satu aktiviti peningkatan kualiti di hospital Kementerian Kesihatan Malaysia.  KPI dibahagikan kepada KPI Pengarah Hospital (HPIA) dan KPI Klinikal (perkhidmatan klinikal).  Indeks pencapaian melebihi 0.85, adalah pencapaian KPI yang baik dan patut dicapai untuk KPI ini.  HPIA Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, bagi pelaporan Januari hingga Jun 2017, menunjukkan pencapaian kesemua elemen adalah melebihi 0.85.

HPIA2

KPI Klinikal Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, bagi pelaporan Januari hingga Jun 2017, menunjukkan pencapaian kesemua elemen adalah melebihi 0.85.

HPIA3

Piagam pelanggan Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, adalah memastikan laporan perubatan disediakan dalam masa 4 minggu daripada tarikh permohonan.  Berikut adalah pencapaian piagam pelanggan bagi pelaporan Januari hingga Jun 2017.  Tanda aras pencapaian mestilah melebihi 90% pada setiap bulan.

PAUTAN PANTAS
button-mygov MSC Malaysia sppa-timur Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia My HRMIS MAMPU DDMS2.0 Perbendaharaan Malaysia Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia mdec MyCPD2 MOH Patient Safety clinical practice guidelines

Syarat-Syarat

Piagam Pelanggan

Hak Cipta

Dasar Privasi

Dasar Keselamatan

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Tentang Kami

W3C

 
PENAFIAN : Hospital Sultan Haji Ahmad Shah dan Kementerian Kesihatan Malaysia tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada portal ini. PAPARAN TERBAIK : Menggunakan Pelayar
Mozilla FirefoxGoogle ChromeOperaApple SafariInternet Explorer
dengan resolusi 1024x768 piksel ke atas
2006 - 2019 © Hakcipta Terpelihara Portal Rasmi Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HoSHAS), Temerloh, Pahang Darul Makmur.