• Kemaskini Terakhir : Selasa 04 Mei 2021.
Pilihan Tema: HSASDefault HSASOrange HSASGreen HSASLilac

PERNYATAAN VISI

Menjadi sebuah hospital yang mampu memberi perkhidmatan yang adil, saksama, cekap dan berteknologi tinggi sesuai dengan persekitaran dan masyarakat setempat.

PERNYATAAN MISI

Memberi perkhidmatan yang adil, cekap dan teratur menggunakan sumber kewangan dan tenaga manusia yang sedia ada untuk menghasilkan output yang maksima dan berkesan.

PERNYATAAN OBJEKTIF

Sedia memberikan perkhidmatan perubatan yang berkualiti, bertanggungjawab dan profesional berasaskan pendekatan pemuafakatan, proaktif dan inovatif lagi efisyen untuk mencapai matlamat hospital cemerlang.

DASAR KUALITI

Pengurusan Hospital Jerantut adalah komited dan bersungguh-sungguh dalam memberikan perkhidmatan penjagaan pesakit yang berhemah dan berkualiti tinggi, berteraskan khidmat profesionalisme, penyayang, kerja berpasukan serta menggunakan sumber dan teknologi yang bersesuaian bagi memenuhi kehendak dan inspirasi pelanggan.

PAUTAN PANTAS
button-mygov mymesyuarat logo new sppa-timur Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia My HRMIS MAMPU DDMS2.0 Perbendaharaan Malaysia Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia logo mygovuc lama logo baru mygovuc2 MyCPD2 MOH Patient Safety clinical practice guidelines emaklumbalas

Syarat-Syarat

Piagam Pelanggan

Hak Cipta

Dasar Privasi

Dasar Keselamatan

Soalan Lazim

Hubungi Kami

Tentang Kami

W3C

 
PENAFIAN : Hospital Sultan Haji Ahmad Shah dan Kementerian Kesihatan Malaysia tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada portal ini. PAPARAN TERBAIK : Menggunakan Pelayar
Mozilla FirefoxGoogle ChromeOperaApple SafariInternet Explorer
dengan resolusi 1024x768 piksel ke atas
2006 - 2021 © Hakcipta Terpelihara Portal Rasmi Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (HoSHAS), Temerloh, Pahang Darul Makmur.